24HOURS festival!

Nå gleder vi oss til 24HOURS festivalen!!

1 idrettshall - 1 døgn - 1 Gud - 1 opplevelse for livet

Går du 4 til 7.klasse og kunne tenke deg å være med på en supergøy festival i Skien fritidspark sammen med flere hundre andre barn og unge?

I 24 timer skal vi være sammen, gjøre masse gøye aktiviteter, spise mat, høre om Gud og kanskje får du noen nye venner? smiley

Sett av lørdag 16.november kl 12.00 til søndag 17.november kl 12.00 og bli med!!

Festivalen koster 550,- (uten bading) eller 650,- (med bading) (Har du årskort i Fritidsparken er prisen 550,-)

MEN DU SOM HØRER TIL I GIMSØY OG NENSET MENIGHET OG GÅR I 5.KLASSE BETALER VI FESTIVALEN FOR DEG!!

ALLE DERE I MENIGHETEN SOM GÅR I 5.KLASSE HAR FÅTT EN INVITASJON I POSTEN - DERE KAN FINNE MER INFO OG LINK TIL PÅMELDING HER. OBS! PÅMELDING INNEN 10.NOVEMBER FOR Å FÅ FESTIVALEN GRATIS!

DERE SOM VIL VÆRE MED PÅ 24H SOM IKKE ER 5.KLASSINGER, KAN MELDE DERE PÅ HER.