Påmelding til 24 HOURS festival

Da er påmeldingen til 24 HOURS åpnet!!

OBS! Les nøye gjennom alt som står her før du melder på barnet ditt.

VIKTIG! LES GJENNOM DET SOM STÅR PÅ DENNE SIDEN FØR DU GÅR TIL PÅMELDINGEN! smiley

Alle 5.klassinger i Gimsøy og Nenset menighet som vil dra på 24 HOURS festivalen, ønsker menigheten å betale festivalen for!

I år foregår all påmelding til 24 HOURS via nettjenesten checkin. Dette gjør det litt mer utfordrende å tilby deres 5.klassinger gratis festivalpass, men les det som står under her, så skal det gå ganske greit!

Dere må først registrere barnet deres inne her på våre nettsider - slik at vi kan ha en kontroll på at det faktisk er 5.klassinger i Gimsøy og Nenset menighet som bruker linken til den gratis påmeldingen, og at ikke denne spres til "alle og enhver". Det vil bli gjennomgått før festivalen at de påmeldte faktisk ligger i listene våre og har fått invitasjon i posten.

Når dere har registrert deres barns navn, adresse og fødselsdato inne på våre nettsider og har registrert en foresatt med telefonnummer og mailadresse og sendt inn påmeldingen her, vil dere få en mail med brekreftelse på den mailadressen dere som foreldre registrerte. I denne mailen vil dere få informasjon om hvordan dere skal få mulighet til å registrere deres barn gratis inne på checkin sine nettsider. BARNET DITT ER ALTSÅ IKKE MELDT PÅ 24 HOURS FØR DU GÅR INN PÅ LINKEN DU FÅR ETTER REGISTRERING HER PÅ NETTSIDENE, OG DU HAR MELDT PÅ DITT BARN INNE PÅ CHECK IN!

Frist for å få gratis festival er 10.november!

Kunne du som forelder tenke deg å bidra som frivillig i noen timer i løpet av 24 HOURS festivalen?

Det er behov for deg! laugh  Kanskje du kan tenke deg å være aktivitetsvakt og passe på barna under aktivitetene? Eller hjelpe til ifht mat? Eller kanskje du er blant de som kan fungere som nattevakter eller dørvakter? Det er også behov for hjelp til rigging og nedrigging. 24 HOURS festivalen setter stor pris på alle voksne frivillige de kan få! Det er derfor mulighet til å melde seg som frivillig i påmeldingen inne på menighetens nettsider, eller ved å sende en mail til Siri trosopplærer (se mailadresse under)

Ta kontakt med Siri trosopplærer dersom du er usikker på noe når det gjelder påmelding: siriseltveit.danielsen@skien.kommune.no

For å komme til registreringen på våre nettsider klikker du her!