Kirkesafari og utdeling av bok til 3-åringer

Velkommen til alle som vil være med på noe magisk i Nenset kirke!

Det har skjedd noe helt magisk i Nenset kirke!!

Og vi vil at alle skal få være med å oppleve dette!

Hele kirka har blitt full av masse dyr (men bare sånne myke og allergivennlige som ikke puster smiley) Alle som vil komme er hjertelig velkomne, og vi inviterer spesielt alle dere 3-åringer med familier.

Velkommen til middag mandag 28. oktober kl. 16.30! Kl.17.00 begynner en magisk kirkesafari, også er vi ferdige kl 18.00.

Søndag 3. november kl. 11.00 inviteres alle 3-åringene til familiegudstjeneste i Nenset kirke for å få utdelt en bok - håper vi sees!

Dersom du kjenner noen andre barn som har lyst til å komme sammen med familiene sine, er de selvfølgelig hjertelig velkomne! Og kjenner du en annen 3-åring som har lyst til å få utdelt en bok på familiegudstjenesten, er det bare å ta med han eller henne!

Det koster ingenting å delta, men vi vil gjerne vite hvor mange som har tenkt til å komme på middagen!

Påmelding finner du her!

Lurer du på noe, kan du kontakte trosopplærer Siri på tlf. 452 05 049.