Lys Våken 1.-2.februar

Vi ønsker alle dere som er født i 2008 velkommen til Lys Våken i Nenset kirke 1.-2.februar smiley

Vi skal finne på mye gøy sammen, lage mat sammen, bli kjent med hverandre, spise pop corn også skal vi få høre fortellingen om når Jesus var 12 år og ble borte fra foreldrene sine i tempelet.

Lys Våken starter lørdag 1.februar kl 16.00 i Nenset kirke, og vi skal finne på mye gøy sammen denne kvelden! Vi sover over i Nenset kirke til søndag, og da blir vi med på gudstjenesten som begynner kl 11.00 i Nenset kirke. Etter kirkekaffe, ca kl 12.30, drar vi hjem igjen.

Har du en venn som har lyst til å bli med, er han eller hun selvfølgelig også velkommen! Lys Våken er helt gratis, men vi trenger en påmelding innen onsdag 29.januar:

Påmelding til Lys Våken finner du HER

Har du spørsmål kan du kontakte trosopplærer Siri på mail (siriseltveit.danielsen@skien.kommune.no) eller på tlf: 45205049