Allehelgensdag 3.november

Allehelgensdag er for mange mennesker en viktig minnedag

Søndag 3.november er allehelgensdag, og i Gimsøy og Nenset menighet markerer vi denne dagen med minnegudstjenester i Gimsøy kirke kl 16.00 og Nenset kirke kl 18.00.

Til disse gudsjenestene kan du komme enten du har mistet noen den siste tiden, eller om du ønsker å minnes noen du har mistet for lenge siden. Tidligere år har alle etterlatte i Gimsøy og Nenset menighet fra det siste året fått en invitasjon til å komme på minnegudstjeneste, men på grunn av de nye personvernreglene blir det i år ikke sendt ut invitasjoner.

Men som alltid er alle som ønsker å minnes noen av sine kjære velkomne til å delta på minnegudstjenestene, også selv om det ikke er ved Gimsøy eller Nenset kirker den du minnes er gravlagt.