Kirkesafari og utdeling av bok til 3-åringer

Velkommen til alle som vil være med på noe magisk i Nenset kirke!

Det skjer noe helt magisk i Nenset kirke!!

Og vi vil at alle skal få være med å oppleve dette!

Hele kirka får besøk av kosedyr/kosebamse smiley Alle som vil komme er hjertelig velkomne, og vi inviterer spesielt alle dere 3-åringer med familier.

Velkommen til middag torsdag 5. november kl. 16.30! Kl.17.00 begynner en magisk kirkesafari, også er vi ferdige kl 18.00.

Søndag 8. november kl. 11.00 inviteres alle 3-åringene til familiegudstjeneste i Nenset kirke for å få utdelt en bok - håper vi sees!

Dersom du kjenner noen andre barn som har lyst til å komme sammen med familiene sine, er de selvfølgelig hjertelig velkomne! Og kjenner du en annen 3-åring som har lyst til å få utdelt en bok på familiegudstjenesten, er det bare å ta med han eller henne!

Det koster ingenting å delta, men vi vil gjerne vite hvor mange som har tenkt til å komme på middagen!

Påmelding finner du her!

Lurer du på noe, kan du kontakte kateket Karin på tlf. 92 28 50 52 eller epost karin.fjose.olsen@skien.kommune.no.