Menighets weekend

Bli med på menighetsweekend.

Gimsøy og Nenset menighet arrangere menighets weekend 21.- 22. august på Oksøya leirsted utenfor Brevik.

Info om weekend

Vi inviterer DEG til menighetsweekend på Oksøya 21.-22. august. Leiren er for alle generasjoner.

Forutsetningen for at weekenden gjennomføres er at samfunnet er kommet på gjenåpningstrinn 4. Det innebærer at mye i samfunnet er tilnærmet normalt selv om noen smitteverntiltak gjenstår. Vi ber om påmelding innen 28. juli for å ha en viss oversikt. Vi avgjør innen 1. august om leiren blir avviklet eller ikke.

Pris:

350,- for voksne

200,- for barn

max 1000,- for familie

Prisen inkluderer båttransport frem og tilbake, overnatting og mat.

Lørdag:

Båt «Dikkon» kl 10.00

12.00 Lunsj:

13.00: aktiviteter: turgruppe, fiskegruppe, spill.

17.00 Middag: grilling

18.30: fellessamling. For de små først og deretter for voksne. Eget opplegg for ungdom.

1900: de små får godteri ute.

Søndag:

Gudstjeneste 11.00: de små opptre,

13.00 Restelunsj +egg

Båt «Dikkon» tilbake 15.00

Alternativ hvis vi ikke gjennomfører: Hvis samfunnet bare er på gjenåpningstrinn 3 gjennomfører vi heller en menighetsdag på Nenset 21. august, med hoppeslott, volleyball, og hygge for alle generasjoner