Klosterøen feirer endelig 10 år – to år for sent


Søndag 22.mai er det duket for stor jubileumskonsert i Nenset kirke.

I nov 2020 var alt planlagt og klappet og klart til generalprøve og jubileumskonsert. Så kom den store nedstengningen av samfunnet (igjen)tre dager før, og dermed avlyst konsert. Da var koret faktisk 10 år, men nå har jubilanten rukket å bli 12 år.

Uansett, det blir en skikkelig feiring, ikke bare av oss selv, men av solister, musikere og ikke minst trofaste tilhørere som har fulgt oss i alle år. Jostein Fahre, som var en inspirerende og viktig sanger i koret i flere år, blir en av våre gjestesolister på konserten. Han studerer i dag sang i Oslo. Vi har også med oss et stort orkester som akkompagnerer koret i mange ulike sjangre.

Vi ønsker å rette oppmerksomheten mot vårt «fadderbarn», Kirkens SOS, som koret i mange år har støttet økonomisk gjennom gaver og konsert-overskudd. Dette har vært med på å gi oss en meningsfull horisont mtp hvorfor og for hvem vi er til.

Klosterøen og Scheensvassdraget Spadser og Mandssangforening teller i dag 26 sangere, mannfolk i sin beste alder. Med ulik bakgrunn og tilhørighet, men med felles engasjement i mannskoret, som undertegnede er så heldig å få lede, og ha som en del av jobben som organist i Nenset kirke. Her øver vi annenhver onsdag, og gleder oss veldig både over å få synge med hverandre, og forhåpentligvis være til glede for mennesker på mange ulike arenaer. Korets motto er fortsatt veldig enkelt: «Å glede oss selv og andre mennesker med sang!»

Vi vil med stor frimodighet invitere til denne konserten. Med kraftfull mannssang blir det gøy, allsidig og trivelig, og publikum vil høre en høyst oppegående og finpusset utgave av Klosterøen med venner. Varmt velkommen.

 

Kjetil Svestad, dirigent

Tilbake