Drive in gudstjenester


Bli med på Drive in gudstjenester søndager klokken 19.00 på Geiteryggen da vel!

 

Det har vært omkring 150 biler på Geiteryggen de siste gangene. Nå fungerer teknikken godt og det er fint å både høre på FM 106,4 og se skjermen over scenen. Du kan også høre sendingen på radiomg.no. Sjekk også ut Drive-in Skien på Facebook for å se videoopptak fra gudstjenestene.  Drive-in gudstjenestene er et tiltak som alle menighetene i byen står sammen om. Gimsøy og Nenset menighetsråd har forpliktet seg til støtte økonomisk. Bli også gjerne med å støtte tiltaket i bønn og ved å gi på VIPPS til #24914 merket DRIVE-IN.

Retningslinjer på Drive-in:

Dette er en spesiell gudstjeneste med tydelige retningslinjer i en helt uvanlig situasjon, så les hele denne informasjonen før du kommer.

Vi ønsker å arrangere en gudstjeneste der vi kan oppleve fellesskap uten smittefarlig nærkontakt. Det blir bilde og salmetekst på storskjerm og for å høre lyden på plassen må du sette på FM 106,4. Denne frekvensen har tilnærmet direkte lyd, uten forsinkelse.

Hjemme kan du høre på RadioMG DAB eller FM. Gudstjenesten streames også på denne facebook siden.

Gudstjenesten vil begynne presis kl. 19.00 pga. direktesending på radio, så vi anbefaler å være på plass i tid før det.

Denne DRIVE-IN gudstjenesten er godkjent av kommunelegen, og vi har følgende regler:

  • Kom kun i bil. Gående vil ikke høre lyd, man må sitte i bil med radio på.
  • Ta med deg personer kun fra din egen husstand. Ikke ta med noen som du ikke bor sammen med.
  • Alle skal bli værende i bilene under hele gudstjenesten. Ved behov vil det være mulig å dra før gudstjenesten er over. Oppstår det noe kan man sette på nødblink og da vil en vakt komme til bilen.  
  • Det er ikke tillatt å åpne vinduer eller dører for å prate med hverandre.
  • Vi anbefaler å slå av lys på bilen og unngå tomgangskjøring, start motor kun i korte perioder dersom du trenger varme eller doggfrie vinduer.
  • Alle må følge anvisning fra parkeringsvakter.
  • Gudstjenesten vil vare 40 minutter.
  • Når gudstjenesten er ferdig reiser alle hjem. Ingen skal gå ut av bilene og oppholde seg på plassen etter gudstjenesten.

Vi tror at det beste vi kan gjøre for hverandre som menighet, er å holde fysisk avstand til hverandre, men samtidig holde hverandre nært i bønn.

Gud velsigne deg.

Arrangør: Skien Felleskirkelige Forum

Tilbake