Babysangkurs på Facebook

Nå kan dere bli med på digitalt babysangkurs!

Gimsøy og Nenset menighet hadde babysang på Gimsøy menighetshus i vinter. Men vi ble ikke helt ferdige før vi plutselig måtte avslutte pga smittesituasjonen og i tillegg har det kanskje også kommet til noen flere babyer som kunne tenke seg å bli med.

Elisabeth Ripegutu Vike vil lede babysangkurset fra sin stue, og dette vil streames fra Facebook-sidene til Skien kirke onsdager kl 11. Samlingene vil vare i ca 30-35 minutter. Sang og lek, kos og nærhet er stikkord for babysangen.

Datoene for digitalt babysangkurs er: 6.mai, 13.mai, 20.mai, 27.mai, 3.juni og 10.juni.

Sendingen på Facebook er åpen for alle. Men alle som melder seg på får en gratis utstyrspakke til kurset i posten! Dette er utstyr som Elisabeth vil bruke i babysangkurset (f.eks et lite rytmeinstrument), så det anbefales virkelig!

Påmeldingen finner du her.