Åpen barnehage

Velkommen til åpen barnehage på Klyve og Gimsøy menighetshus!

En plass hvor barn under skolealder i følge med voksen kan komme. Vi er et flerkulturelt miljø. Vi synger sammen, leker og har et trygt og varmt fellesskap.

Pga utbygging av klyve menighetshus, starter vi høsten med åpen barnehage kun på Gimsøy menighetshus. Så fort det er klart på Klyve, åpner vi også åpen barnehage der.

Dette blir en litt annerledes høst med tanke på smittesituasjonen vi står i. Vi har fått klarsignal fra kommuneoverlege til å ha åpen barnehage åpen med visse begrensninger. Dette innebærer blant annet at vi har begrenset antall familier og begrensede åpningstider. Følg med på våre Facebook-sider (link her) for åpningstider og påmelding til åpen barnehage på Gimsøy menighetshus. Vi åpner 17.august. Håper vi sees!

Ta gjerne kontakt med leder Mona Ripegutu Robertsen (tlf. 92406900) om du har noen spørsmål.